Princippet er, at du ser hvad du har, som vil kunne bruges, har du ikke det hele, bruger du mere af det du har.
Udfra at retten skal indeholde æbler, æg, sukker, mel/gryn, fedtstof og portions størrelsen bliver jo derefter.
Udfra at retten skal indeholde æbler, æg, sukker, mel/gryn, fedtstof og portions størrelsen bliver jo derefter.
4 - 6 æbler i tern
kanel
vanille
rosiner eller hakket abrikos eller dadler
2 æg
2 dl. speltmel eller hvedemel
2 dl havregryn eller groft mel
2 skiver rugbrød smuldret/revet
1 dl rørsukker
1 dl kokos
100 g plantemargarine eller smør
evt. en rest marcipan eller hakkede mandler - kan udelades
Æbler – skæres i tern og kommes i smurt ildfast fad. Henover drysses kanel , vanille og en håndfuld rosiner.
Der laves en smuldredej af; æg, mel, havregryn, rugbrød smuldret, rørsukker, kokos, smør eller plantemargarine, og måske en rest marcipan revet i.
Dejen smuldres over æblerne.
Bages ved 180 grader i ca 20 - 25 minutter.
Server med Creme fraiche :-D
Ingen kommentarer:
Send en kommentar