Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

mandag den 8. august 2011

Aubergine-gulerodssauce

 - til pasta, ris og nudler :-)
2 personer
200 g. aubergine
200 g. gulerødder
2 spsk. olivenolie
1 løg hakket
1 fed hvidløg knust
2 spsk. frisk basilikum
2 tsk. oregano
2 tomater små hakket
Saft fra ½ citron
1 tsk. paprika
1 dl.grøntsagsboullion
Salt, peber
Drys; Hakket persille og eventuelt revet parmasanost
Pasta, nudler eller ris.
Eventuelt en sjat rødvin ca. 1 dl. men så udelad tomater og citronsaft. Husk rødvinsjatter kan fryses ned til senere brug i saucer og sammenkogte retter.

Kog pasta, nudler eller ris.
Skræl auberginen og skær den i ½ cm tykke mindre stænger. 
Skær gulerødderne lige sådan.  
 Varm olien og tilsæt løg, gulerødder og aubergine. 
Steg det under omrøring. 
Tilsæt hvidløg, krydderier og steg videre for svag varme i 5minutter. 
Tilsæt boullion og vin eller tomater og citronsaft. 
Kog det videre i 3 minutter. 
Tilsæt salt og peber og smag saucen til.
Server med pasta, nudler eller ris - sammen med hakket persille  og revet ost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar