Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

lørdag den 6. august 2011

Broccoli – gorgonzola tærte

Endnu en super god tærte, men for os voksne, børnene skal nok have en med en mildere smag :-)
Bemærk at tærten er uden æg.
Dej; 
200 g. hvedemel
1 dl. sesamfrø
1 tsk. salt
100 g. plantemargarine eller smør
ganske lidt koldt vand
Fyld; 
200 g. broccoli i buketter
1 løg i tynde skiver
½ tsk. timian
4 fed hvidløg presset
3 spsk. olivenolie
90 g. gorgonzolaost i små stykker
2 tsk. kapers
5 spsk. creme fraiche
peber
fintrevet parmasanost

Saml dejen og sæt den koldt i ½ time. 
Kog broccolibuketterne i 3 minutter i saltet vand. 
Hæld vandet fra. 
Svits løg, hvidløg og timian 5 minutter i olien. 
Rør gorgonzola, kapers og creme fraiche i. 
Smag til med kværnet peber. 
Rul dejen ud og kom tærtebunden i en smurt tærteform. 
Bag tærtebunden i 10 minutter ved 180 grader. 
Tag tærtebunden ud af ovnen og kom broccoli i. 
Hæld løg-ostefyldet over. 
Drys med parmasan. 
Bag tærten i 20 minutter ved 180 grader. 
Server tærten sammen med en grøn salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar