Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

onsdag den 3. august 2011

Sur-søde Grøntsager med Nudler


Hurtig, nem og god wokmad.
4 personer.
250 g. nudler
4 - 6 babymajs skåret i skrå stykker
2 spsk. olivenolie
1 grøn peberfrugt i strimler
1 rød peberfrugt i strimler
2 stængler blegselleri i skrå skiver
2 gulerødder i skrå skiver
150 g. champignon i skiver
3 spsk. maizenamel
2 spsk. rødvinseddike eller anden eddike
2 tsk. hakket frisk chili, eller hvad du kan lide
1 tomat finthakket
1 spsk. grøntsagsboullion uden vand
1 tsk. olie
350 g. ananas i tern -  bruger du ds. ananas så også saften
3 forårsløg fintsnittet i skiver
vand efter behov

Nudlerne koges i vand med salt i 3 minutter og hældes i en sigte.
Olien opvarmes i en wok eller stor gryde. 
Tilsæt rød og grøn peber, bladselleri, gulerod og champignon. 
Steg i 5 minutter. 
Maizenamel og eddike røres sammen med chili, tomat, boullion, olie, ananas og saft eller vand i en lille skål.
Tilsæt majs og nudler til wokken steg i 2 minutter. 
Ananasblandingen hældes over grøntsagerne og der steges i 2 -3 minutter til sovsen bliver tykkere. 
Tilsæt de snittede forårsløg og rør i blandingen. 
Server retten sammen med soya.

1 kommentar:

  1. Jeg lavede din ret med stegt blomkål i går, den var super lækker - tak for opskriften :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet