Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

lørdag den 20. august 2011

Vores Blommekage

Nu er det højsæson for friske blommer, så server denne kage, når der er en god anledning.
1 lagkage
3 lagkagebunde enten hjemmebagte eller købte
6 meget store friske blommer eller flere små, der skal være så mange blommer, at de kan dække 2 lagkagebunde, du kan også bruge frosne skåret i tynde både.
½ dl. cognac
1 – 2 spsk. rørsukker
100 g. marcipan
2 æggehvider
3 spsk. rørsukker
½ l. piskefløde

Blommerne skæres ud og lægges i en skål med cognac i mindst 4 timer, gerne længere tid. 
Rør rundt  i det en gang imellem. 
Denne blanding smages til med sukker. Blommerne lægges imellem de 3 lagkagebunde, der er dryppet med cognac saften. 
Udrul en cirkel på størrelse med lagkagebundene af marcipanen imellem to stykker opklippede fryseposer, så det ikke hænger i. 
Marcipanen lægges på lagkagen. 
Æggehviderne piskes stive og smages til med sukker. 
Æggehvidemassen kommes øverst på kagen. 
Kagen bages i ovnen ved 180 grader i ca. 17-20 minutter til den er lysebrun.
Piskefløden piskes til flødeskum og serveres til den lune kage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar