Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

mandag den 28. november 2011

Bradepandebrød med abrikos og mandler

Et godt brød som tilbehør eller bare som et mellemmåltid :-)
16 stykker
½ l lunkent vand
50 g. gær
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
200 g. rugmel
400 g. hvede eller speltmel
6 abrikoser skåret i strimler
En håndfuld mandler groft hakkede

Vand og gær røres sammen
Resten af ingredienserne tilsættes og dejen  røres sammen med en stor ske. Dejen er ret fugtig. 
Lad dejen hæve i 1 time.
Ælt dejen igen og tryk den ud i en bradepande, der er smurt eller beklædt med bagepapir.
Skær 16 firkanter i dejen med en kniv.
Lad brødet hæve 20 minutter
Bag brødet ca. 25 minutter ved 180 grader.
Del eller klip brødet i 16 stykker når brødet er afkølet.
Brødet bliver ret fladt med en sprød skorpe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar