Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

onsdag den 2. november 2011

Creolsauce

Når jeg laver sauce er det som regel denne. Den smager godt til  postej og gratin og meget andet :-) 
4 personer
½ l. grøntsagsboullion
3 spsk. mel
1 spsk. olivenolie
1 løg hakket
3 – 4 kviste persille hakket
1 stor tomat skåret i små tern
soya - peber
1 spsk.  fløde, creme fraiche eller sojafløde
evt. lidt ribsgele eller saft

Løget, persille og tomat svitses i olien til det er mørt.
Melet drysses over og der piskes 1dl. af boullionen i gryden. 
Når saucen er jævn tilsættes resten af boullionen og småkoger i 10 minutter.  Fløde eller creme fraiche røres i og saucen smages til med soya, peber og saft. Saucen kan sigtes eller den kan serveres som den er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar