Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

tirsdag den 15. november 2011

Indiske Ris med Spinat

Når risene skal være noget særligt :-)
4 -5 personer
2 spsk. olie
1 løg skåret i tynde skiver
400 g. ris udblødt i koldt vand i ½ time
300 g. spinat blanceret i et par minutter eller frosset, som er blevet optøet og klemt vandet fra.
2 store tomater
½ tsk gurkemeje
½ tsk spidskommen
½ tsk koriander
salt – peber

Tomaterne kommes i kogende vand i 2 minutter. 
Tages op og skrællen pilles af. 
Tomaterne skæres over og kernerne tages ud. 
Resten af tomaterne hakkes i små tern. 
Svits løget i et par minutter og tilsæt risen. 
Svitses under konstant omrøring 1 – 2 minutter. 
Tilsæt spinat, tomater, gurkemeje, spidskommen, koriander, salt og peber. Hæld 5 dl vand i risene. 
Bring risen i kog og dæmp til svag varme. 
Lad risene småkoge i 25 minutter. 
Er der kommet en brun skorpe i bunden af gryden der ikke er brændt meget på, skrabes den fri og kommes med i risene. 
Serveres varm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar