Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

søndag den 11. december 2011

Bagte selleristykker med citron, mynte,dadler, og valnødder

Selleri bagt i ovnen smager virkeligt godt. 
Selleristavene kan også bare bages med lidt olie og salt ligesom kartoffel pommefrittes :-)
4 personer
1 knold selleri,
4 tsk. olivenolie,
 120 g tørrede dadler,
3 spsk. citron­saft,
2 håndfulde frisk hakket mynte eller persille,
salt og peber
Pynt: 50 g. valnødder

Skræl sellerien og skær den i stave i størrelsen af store pommes frites. 
Bland selleristavene med olie, salt og peber og bag dem ved 175 grader  ca. 30 minutter, til de er gyldne og møre. 
Vend rundt i dem en –to gange  undervejs. 
Tag stenene ud af dadlerne og skær dem i tynde strimler på langs. 
Rist valnødderne på en tør pande, til de er gyldne, og bræk dem i mindre stykker. 
Vend det hele sammen, undtagen valnødderne og smag salaten til.   
Pynt med valnødderne.
God som tilbehør og til al julemaden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar