Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

tirsdag den 18. september 2012

Squash-Linsesuppe med æbler

Dejlig suppe på en kold dag

4 personer
ca. 400 g. squash  eller et lille Hokkaidogræskar skrællet, uden kerner og skåret i tern
1 stort æble eller to små, skåret i tern
1 løg hakket
1 fed hvidløg hakket
4 cm frisk ingefær, revet eller finthakket
2 dl røde linser
2 spsk. olivenolie
2 tsk. stødt koriander
2 tsk.  karry
lidt chili tørret eller frisk
ca. 7-8 dl grøntsagsboullion   
saft fra ½ citron
salt, peber
Topping: friskhakket persille

Skær æbler og squash eller græskar i tern. 
Hak løg og hvidløg, og riv ingefæren. 
Skyl linserne godt i en sigte 
Svits  løg, hvidløg og æblet i olien i et par minutter.  
Kom squash, ingefær, koriander, karry og chili i retten, og lad det småstege i et par minutter. 
Bland linserne i gryden. 
Hæld bouillonen i.  
Lad suppen småkoge under låg i ca. ½ time. 
Blend suppen evt. med en stavblender. 
Smag suppen til med citronsaft, salt og peber. 
Varm suppen op . 
Server med persilledrys og evt. et godt brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar