Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

søndag den 4. november 2012

Butterbeans med grøntsager i cremet karry sauce

Super lækkert ;-)

4 personer
3 spk. olivenolie
1½ spsk. karrypasta –den du bedst kan lide ;-)
400 g. udblødte og kogte Butterbeans – de store lidt flade hvide bønner. De kan også købes økologiske på dåse – hvis du ikke har nogle liggende i fryseren som du har kogt.
½ glas bagte tomater eller tørrede tomater i olie
1 bundt friske grønne asparges
1 broccoli
3 fed hvidløg
saft fra ½ citron
salt og peber
2o mandler skåret i flager
1/4 l piskefløde eller sojafløde
evt. 3 store spsk. creme fraiche eller skyr eller ½ delen af olien fra tomatglasset blandet med lidt grøntsagsboullion
evt. rosiner som drys

Pil og hak hvidløg fint. 
Skær broccolien i mindre buketter og stokken i strimler. 
Knæk enderne af de grønne asparges og snit dem i tynde skiver på langs.
Hæld vandet fra de kogte bønner. 
Kom olien på en stor pande eller wok. 
Steg hvidløg og broccoli i 4 minutter. 
Kom butterbeans og karrypastaen ned til broccolien. 
Steg det hele i  2 minutter. 
Tilsæt asparges , mandler og tomater. 
Lad retten blive gennem varm. 
Tilsæt fløde og creme fraiche og lad saucen samle sig og boble, rør godt i retten.   Smag til med salt, peber,  citronsaft og evt. lidt lage fra tomaterne. 
Når retten er helt varm serveres den med rosiner til drys og evt. kogte ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar