Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

søndag den 11. november 2012

Hokkaidosuppe med grøntsager

En dejlig suppe hvor du kan komme lige de grøntsager i du har udover græskarret.
4 - 6 personer

1 hokkaido græskar
3 porrer
2 løg
3 fed hvidløg
5- 6 gulerødder
2 spsk. olivenolie
2 dl. røde linser
vand gerne kogende
1 spsk. urtebollion pulver
Saft fra 1 ciron
½tsk vanille
soya sauce
salt – peber
Topping: hakket forårsløg eller lidt porrer i tynde strimler og 20 mandler hakket

Skær hokkaido græskarret ud i mindre stykker og fjern kerner og stilk. 
Du skal ikke skrælle græskarret men bare rengøre det grundigt. 
Skær porrerne i ringe og hak løgene groft. 
Hak hvidløgene fint.  
Skær gulerødderne ud i ringe.  
Gem nogle porreringe  til drys senere. 
Svits løg, græskar, hvidløg, gulerødder og porrer i olien i 3- 4 minutter. 
Tilsæt de skyllede røde linser.  
Rør godt rundt og kom vand i så det dækker grøntsagerne- gerne kogende vand. Så kommer suppen hurtigere i kog. 
Tilsæt boullion pulver. 
Småkog suppen i 20 – 25 minutter. 
Hak mandlerne til drysset.
Blend suppen og smag den til med citronsaft, vanille, salt, peber og soya sauce.
Server suppen drysset med porrestrimler og hakkede mandler

Ingen kommentarer:

Send en kommentar