Lækker ny måde at få kikærter og edamame bønner på ;-)
2 - 4 personer
1 håndfuld persille finthakket
2 - 4 personer
4 dl frosne Edamame bønner
1 spsk. olivenolie
2 tsk. æblecider eddike
5 tsk. muscovadosukker eller rørsukker
3 spsk. citronsaft
2 tsk. Tahin sesampasta
1/2 teskefuld spidskommen
4 tsk. soya sauce
Skyl kikærterne i vand og lad dem dryppe af.
Varm olien på
en pande.
Vend kikærter med sukker og eddike og steg dem i 5 - 6 minutter på panden til de dufter
og er lidt brune.
Hæld kikærterne af panden og hold dem varme.
Kom Edamame
bønnerne i kogende vand - tag dem op og afskal dem.
Steg bønnerne i ca. 5 minutter på den samme pande som du stegte kikærterne på.
Pisk sesampasta, citronsaft, spidskommen
og soyasauce sammen til en dressing.
Vend bønner og kikærter sammen med
dressingen og den hakkede persille i en skål.
Smag salaten til.
Servere
salaten gerne varm.
Salaten kan sagtens spises kold dagen efter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar