Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

lørdag den 27. september 2014

Boller med tranebær, frø og græskarkerner

Lækre mad og frokostboller.
ca. 12 stk.
2 dl soyamælk, mandelmælk eller almindelig mælk
1 dl. vand
½ pk. gær eller 2 tsk. tørgær
1,5 dl. havregryn
4 spsk. græskarkerner eller solsikkekerner
4 spsk. hørfrø
4 spsk. tørrede tranebær
1,5 tsk. salt
1 tsk. ahorn sirup
2 spsk. olivenolie
2 dl. rugmel
3 dl. mel hvede, spelt, jyttemel eller hvad du bruger


Bland gær, lunken mælk og vand, sirup, salt, olivenolie, havregryn, kerner, frø og tranebær i en skål. Lad dejen stå i 10 minutter hvis du bruger tørgær, så det lige aktiveres. Tilsæt mel lidt ad gangen, indtil du får en god glat dej. Lad dejen hæve i ½time. Form dejen til boller og læg dem en bageplade. Lad bollerne hæve i ½ time. Bag bollerne ved 180 grader i cirka 18 - 20 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar