Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

lørdag den 4. januar 2014

Rodfrugt - Broccoli Frittata

En æggekage uden mælk eller fløde, også god i madpakker.
4 personer
10 almindelig størrelse kartofler/gulerødder/persillerod delt i kvarte 
1 stor broccoli eller tilsvarende mængde grønkål skåret tyndt på langs eller hakket
2½dl.grøntsags bouillon
3 spsk. olivenolie
2  løg, i tynde både
8 æg
80 g. pamesanost fintrevet.
Salt og  peber

Kom rodfrugter og kogende bouillon i en større pande. 
Lad rodfrugterne småkoge i 10 minutter til de er møre og vandet næsten er kogt væk. 
Vend rodfrugterne indimellem under kogningen. 
Kom olivenolie, broccoli og løg ned til rodfrugterne. 
Kog videre i et minut.
Vend i grøntsagerne, læg låg på og småkog videre i 3 minutter.
Pisk æg og halvdelen af parmesanosten sammen med salt og peber. 
Hæld æggemassen over grøntsagerne på panden
Steg videre til æggemassen er let stivnet 1 minut og drys med resten af parmesanosten. 
Kom panden under grill i ovnen i ca. 5 minutter til retten har fået en lysebrun overflade eller steg videre på komfuret i 5 - 8 minutter under låg.

Server sammen med f.eks.en tomatsalat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar