Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

fredag den 3. januar 2014

Linsepostej med sød kartoffel

God postej - du kan erstatte sød kartoffel med andre rodfrugter f.eks. rødbede eller persillerod
Her postejen smurt på rugbrød pyntet med rød peber
1 postej
1 Løg
2 fed Hvidløg
1 mellemstor sød Kartoffel
½ - 1 stor fennikel
100 g. Mandler eller  Hasselnødder
100 g. Røde linser
Lidt speltmel eller mandelmel 
Salt og peber
1 tsk.  grøntsagsboullion pulver
1 tsk. karry
1 tsk. paprika
Salt - peber - soyasauce
Eventuelt  1 - 2 spsk. økologiske Chiafrø

Kog linserne i 20 minutter med boullion i vandet. 
Hæld vandet fra linserne.  
Blend linser, løg og hvidløg. 
Hak mandlerne. 
Riv søde kartoffel groft eller fint efter hvad du lyster. 
Hak fennikel fint. 
Bland linser, mandler, karry, paprika, chiafrø, fennikel og sødkartoffel. 
Bland mel i grøntsagsfarsen.  
Smag til med salt, soyasauce og peber. 
Kom grøntsagsfarsen i en smurt form eller ildfast fad. 
Bag Postejen ved 180 grader i 30 - 35 minutter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar