Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

fredag den 30. december 2011

Rijstaffel

Er en ret til hverdag og især fest. 
Når du har god tid ;-) 
Det er små retter og grøntsager som der stilles på bordet sammen med en Karrysovs og en stor portion kogte Ris.
Til hverdag vil tilbehøret være hvad du nu har i køkkenet, og til fest kan der være det store overdådige bord.

Du skal bruge:
Karrysovs - se opskrift
Kogte Ris
og Tilbehør som sættes frem i små skåle 








og det kan feks. være:
Peanuts, Mandler eller Nødder svitset på panden
Kokos der er svitset på panden og eller Solsikkekerner. Svitset Champignon i smør.
Banan i skiver, Tomatbåde, Agurkestykker, Peberfrugt i strimler, Radiser, Bønnespirer, Ærter,
Halverede vindruer eventuelt lunet på panden i smør, fersken i både, ananas i tern,  
Guacamole, marinerede Rødbeder.  Oliven.
Salat i strimler, eller spæde babysalatblade, revet Gulerod med citronsaft, hakket rå Rødløg,
Fetaostetern, revet Ost,  
Advokado i tern, Majs eller babymajs,  
hakket kogt Æg,  
Rosiner, Sesamfrø,
Chutney, Soya, sød Chilisauce, syltet Ingefær
Kartoffel- eller Tachos Chips.... o.s.v.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar