Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 16. september 2012

Æblekage med kokos og mandler

Lækker kage hvor du kan bruge nogle af de mange dejlige æbler, der er i haver og butikker lige nu ;-)
En lille bradepandefuld.

300g. smør
225 g. rørsukker
4 æg
300 g. spelt eller hvedemel
100 g. kokosmel
3 tsk. bagepulver
75 g. mandler grofthakkede
1 dl. æblesaft eller juice eller mælk
ca. 5 æbler uden kernehus og stilk
4 spsk. rørsukker
3 spsk. kanel stødt

Rør smør med sukker til det bliver luftigt. 
Rør ægene i et ad gangen. 
Bland mel og kokosmel med bagepulver og rør det i dejen sammen med væsken og de hakkede mandler. 
Kom bagepapir i en  badepande.  
Skær æblerne i smalle både. 
Bland æblestykkerne med sukker og kanel. 
Tryk æblestykkerne ned i dejen med skrællen opad.
Drys resten af kanel-sukker blandingen over kagen. 
Bag kagen ved 180 grader i ca. 45 minutter – alt efter hvor dyb formen er.  Mærk med en strikkepind eller lignende om kagen er bagt ved at stikke den i kagen, og er der flydende dej på pinden, så skal kagen bages i længere tid.
Skær kagen i tykke skiver eller firkantede stykker ved serveringen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar