Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

søndag den 11. februar 2018

Rødbeder med dadler og valnødder

Et meget lækkert tilbehør til middagen eller frokost.
3- 4 personer
ca. 600g rødbeder dvs 2 store rødbeder, eller en pose frosne øko rødbeder i både
2 løg gerne rødløg
6 Dadler eller Figner eller Strøfigner/ dadler som kan købes i 225g. poser.
3 spsk. mørk balsamicoeddike
2 tsk. timian
2 spsk. olivenolie
salt - friskkværnet peber
50 g valnødder eller mandler
evt. hakket persille

Skær de friske rødbeder ud i tynde både. Kom dem i et oliesmurt ildfast fad/ form. Bruger du frosne rødbeder, så hæld dem ud i fadet.
Skær løgene i tynde både, og kom dem oven på rødbederne.
Skær figner eller dadler i tynde strimler, eller åben posen med strøfigner/dadler og tag en tilsvarende portion, og kom det i fadet .
Bland balsamicoeddike, olie, salt og peber, og hæld det udover rødbeder, løg og den tørrede frugt.
Bag retten ved 180 grader i 45 minutter i ovnen.
Hak valnødderne. Rist dem i få minutter på en tør pande, imens du rører rundt i dem.
Når retten er færdig, så strø valnødderne ud over retten inden serveringen.
Drys eventuelt med persille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar